Werken bij FlexiQ

Werken bij FlexiQ

FlexiQ is een succesvol bedrijf en laat al jaren een gezonde groei in klanten, omzet en medewerkers zien. Deze groei is alleen mogelijk door te excelleren in de kwaliteit van geleverde diensten en daarmee in tevreden klanten. En dat is zeker het geval. Zo hebben onze klanten ons in 2018 voor het achtste achtereenvolgende jaar een 8 of hoger gegeven voor onze dienstverlening. Wil jij deel uit maken van een informele, kwalitatieve en ondernemende organisatie en wil jij als consultant het verschil maken? Reageer dan door contact met ons op te nemen!

Yavor de Groot (Senior Consultant)

“Sinds april 2016 werk ik bij FlexiQ. Dat is nog niet zo heel lang, maar voordat ik bij FlexiQ kwam werken had ik al met een aantal mensen van FlexiQ samengewerkt en dat is erg goed bevallen. Ook op kantoor hangt een prettige sfeer. Collega’s van FlexiQ staan open voor ideeën en willen je graag helpen deze ideeën te ontwikkelen en uit te voeren.”

Natoushka Isenia (Senior Consultant)

“FlexiQ is een kleine organisatie met veel mogelijkheden tot ontwikkeling, waar tevens persoonlijke vrijheid bovenaan staat. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed functioneren bij de klant. FlexiQ ondersteunt je met mogelijkheden voor groei door het volgen van opleidingen. Je hebt de vrijheid persoonlijke toegevoegde waarde te leveren aan FlexiQ.”

Issam Oukrich (Senior Consultant)

“Sinds 2010 ben ik in dienst bij FlexiQ. Ik kan niet anders concluderen dan dat FlexiQ als werkgever perfect bij mij past. Doordat FlexiQ voor iedere medewerker een opdracht zoekt die aansluit bij zijn of haar werkervaring en wens, haal je het hoogste rendement uit je werk. FlexiQ staat open voor eigen initiatieven en ideeën, hierbij krijg je ook alle ondersteuning die je nodig hebt. Daarnaast heb je volop opleidingsmogelijkheden en kun je ieder jaar kennis en vaardigheden opdoen die het beste aansluiten bij de werkzaamheden van nu of in de toekomst. Zo bouw je samen met FlexiQ aan je carrière naar het niveau dat je zelf wilt bereiken.”