Consultancy

Consultancy

De pensioen- en levenbranche is continu aan veranderingen onderhevig. Wijzigingen in wet- en regelgeving liggen hieraan ten grondslag, maar ook economische en politieke invloeden spelen hierbij een steeds grotere rol. Het is zaak om in deze dynamische omgeving gepassioneerd en ondernemend te blijven en rust te creëren. U wilt werken met een partner die structureel bijdraagt aan het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en automatiseringssystemen; die uw werk naar een hoger plan tilt. Gepassioneerde en ondernemende professionals: Uplifting life. Dat is FlexiQ.

FlexiQ consultants werken met passie, beheersen de materie en hebben kennis en ervaring met diverse administratieve systemen. U kunt bij ons rekenen op een hoge kwaliteit van dienstverlening op HBO/WO niveau. Vanzelfsprekend hebben onze consultants de nodige diploma’s in huis, onder andere conform WFT. Een FlexiQ consultant haalt het onderste uit de kan. Onze consultants hebben de vrijheid om hun werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen; uiteraard in nauwe afstemming met de klant. Een FlexiQ consultant denkt lenig, denkt door, denkt winstgevend.

Denkt u aan het aantrekken van extra capaciteit en wilt u werken met een partner die structureel bijdraagt aan het optimaliseren en innoveren van uw bedrijfsprocessen en automatiseringssystemen? Een partner die u helpt keerpunten te vinden en te creëren, met grote lenigheid van geest de kern rakend? Dan bent u bij FlexiQ aan het juiste adres. Altijd gepassioneerd, ondernemend en uitdagend. Dat is FlexiQ.

Heeft u vragen dan helpen wij u graag!