Over FlexiQ

Over FlexiQ

Visie

De pensioen- en levenmarkt verandert continu. Wet- en regelgeving (bijvoorbeeld het pensioenakkoord), politieke, economische en maatschappelijke invloeden veroorzaken veel turbulentie. FlexiQ biedt de ultieme externe krachten om orde te scheppen in de chaos. Onze ambitie is een oplossing te bieden voor alle pensioenproblemen binnen uw administratie syste(e)m(en). Wij tillen het werk naar een hoger plan, vinden keerpunten en scheppen nieuwe mogelijkheden en kansen. Altijd gepassioneerd, ondernemend en uitdagend. Dat is FlexiQ.

Missie

In het bedrijfsleven draait alles om kracht: menskracht, denkkracht, veranderkracht, inlevingskracht, durfkracht, communicatiekracht en kracht om door te pakken. Kracht van binnen én kracht van buiten.

De FlexiQ consultants leveren constante kwaliteit en ondersteuning op HBO/WO niveau. Zij acteren op het snijvlak van IT en business. FlexiQ staat voor gepassioneerd, ondernemend en uitdagend.

Ambitie

De ambitie voor de komende jaren is om in de top van de consultancy bedrijven in de pensioen- en levenmarkt op het snijvlak van IT en business te blijven. Uitgangspunt daarbij is altijd het bieden van de beste kwaliteit en de focus op de lange termijn relatie. Dit maken wij mogelijk door de juiste mensen aan te nemen, onze consultants periodiek te trainen en bij te scholen en frequent hen te evalueren. Voor deze evaluatie maken wij gebruik van de input die wij krijgen van opdrachtgevers.

Alles komt samen in de X van FlexiQ

De X van FlexiQ staat voor het keerpunt, de oplossing, richtinggevend, spiegeling, een focuspoint, een extra stap. 

Bevindt u zich met uw organisatie op een keerpunt of kruispunt? FlexiQ helpt u de juiste richting te vinden. De FlexiQ consultant bekijkt de lopende processen in uw organisatie en houdt u een spiegel voor, waarbij wij de confrontatie niet uit de weg gaan. Altijd met de focus op de opdracht die u heeft vastgesteld. Onze medewerkers zorgen voor een extra stap en veranderen de status quo in een nieuwe omgeving vol uitdagingen. De FlexiQ consultant helpt u gepassioneerd uw gewenste perspectief te vinden en dat noemen wij:

                     Uplifting life